100 Yıl Ali Rıza Efendi Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk İlke ve İnkılâplarına içtenlikle bağlı, Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:50 başlama 15:00 bitiş
Servis Bilgisi: Okulumuzla anlaşmalı servis şirketi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Kartal 100. Yıl Ali Rıza Efendi Ortaokulu Spor Kulübü
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: "İNANMAK BAŞARMAKTIR" Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning

WEB - https://100yilareortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karlıktepe Mah.Kaplan Sokak No15 Kartal/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Karlıktepe Mah.Fahri Korutürk Cad.Kaplan Sokak No:15 Kartal İSTANBUL

Adres - Karlıktepe Mah.Kaplan Sokak No15 Kartal/İSTANBUL

Ulaşım Kartal ilçe merkezi - Kartal Köprüsü güzergahında hareket eden bütün İETT otobüsleri veya minübüsler ile İSKİ binası önündeki duraktan inip 5 dakikalık bir yürüyüşle okulumuza ulaşabilirsiniz. Kartal ilçe merkezinden hareket eden Jawa dolmuşlarıyla da okulumuza yürüme mesafesindeki Topçamlar durağında inip ulaşmanız mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 40 km. İlçe merkezine 1 km.